Нетолеранција на храну IgG (216 намирница)
Клинички значај:
Нетолеранција на храну се јавља када унос одређених намирница узрокује проблеме и симптоме као што су надутост, мучнина, жгаравица, мигрена, астма, атопијски дерматитис, промене на кожи (свраб, оток, црвенило), умор, несаница, промене расположења, дијареја или констипација.
Панел – Нетолеранција на храну IgG (216 намирница) – се користи за квантитативно одређивање IgG антитела на 216 намирница.
Узорак:
Серум, eP,hP, cP
Минимална запремина узорка:
1.5 mL
Метода:
Имуноблот
Време издавања резултата:
3 – 5 дана
Стабилност узорка:
| Врста узорка | Температура | Време | Напомена |
| Серум, плазма | 2-8°C | 14 дана | |
| Серум, плазма | -20°C | дужи период |
Потребне су Вам наше услуге и производи?
Контактирајте нас данас и сазнајте како можемо заједно допринети безбеднијој и здравијој будућности за све. Придружите нам се у остваривању наше мисије и визије заштите и очувања животне средине и здравља старновништва.